Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres tanca la Mobile Week amb tres noves conferències

La ciutat de Figueres ha estat una de les divuit de Catalunya que ha acollit la proposta de la Mobile World Capital Barcelona

Figueres tanca la Mobile Week amb tres noves conferènciesGEMMA ALEGRÍ

La Mobile Week Figueres 2021 ha tancat tres dies d'activitats relacionades amb la tecnologia a la ciutat de Figueres. Totes elles han tingut lloc a l’Auditori i Refectori de l’Antic Convent dels Caputxins, a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres i a la ciutat. Una proposta de Mobile World Capital Barcelona amb l'objectiu d'apropar la tecnologia a la ciutadania.

Per això, a dos quarts de deu del matí, i sota el sostre dels Caputxins, s'ha projectat un espectacle de sala immersiva a càrrec de l'empresa Depalol. Pocs minuts després de les deu, el ponent Josep Lara, cap de l’Àrea de Transformació Digital i Noves Tecnologies de la Cambra de Comerç de Girona, ha presentat «Introducció a la tecnologia 5G». La curiositat i els dubtes de la vintena de persones que l'han rebut ha fet que la taula rodona «Indústria 4.0» comencés amb retard.

La taula l'ha moderat Pere Condom, enginyer industrial i màster en direcció d’empreses, acompanyat d'Anna Rodríguez, cap de vendes i directora de màrqueting de MJN Neuro, i Josep Maria Pelach, director comercial de Concentrol. La proposta ha tingut una durada aproximada d'una hora i mitja, en què moderador i convidats han reflexionat sobre la tecnologia i la innovació dins les empreses.

Com a darrera ponència, Bruno Pérez ha fet la seva conferència «Pimes en risc. Un ciberatac no te’l pots permetre», en la qual ha advertit els assistents de la importància de cuidar la ciberseguretat i la perillositat d'Internet.

Per acomiadar la Mobile Week, s'ha projectat de nou la proposta de sala immersiva.

Prem per veure més contingut per a tu