Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de La Jonquera deté un delinqüent recurrent per un furt

La detenció s’ha produït avui

La Policia Local de La Jonquera deté un delinqüent recurrent per un furtPolicia Local de La Jonquera

Els agents de Policia Local de La Jonquera han detingut un home, de nacionalitat francesa i de 34 anys, per un presumpte furt de dues carteres i dos mòbils de gamma alta.

La diligència ha tingut lloc aquest matí, a l’alçada del número 5 del carrer Horta d’en Geli, després d’una llarga persecució. Els agents estaven realitzant tasques de vigilància ciutadana quan han vist un home, delinqüent habitual, en actitud sospitosa. Posteriorment, han procedit a la identificació el presumpte autor, que ha marxat a la fuga passant per diversos espais públics com la llar d’infants o el Centre de Salut, per intentar despistar els agents. La persecució ha acabat al mateix lloc on ha començat, després de l’intent del presumpte autor dels fets de fugar-se també a través de les teulades dels edificis d’aquell mateix carrer.

La víctima és un camioner, de nacionalitat sèrbia, al que li hauria robat dues carteres i dos mòbils de gamma alta. El sospitós resta detingut, a l’espera de passar a disposició judicial, mentre que la víctima presentarà una denúncia als Mossos d’Esquadra.

Rafael Medinilla, regidor de Seguretat Ciutadana, valora molt positivament aquesta actuació enfocada a una de les màximes prioritats del consistori que és “garantir el benestar dels nostres agents i dels nostres veïns i veïnes”. De fet, l’equip de govern ha adquirit recentment quatre càmeres corporals unipersonals amb la voluntat de “continuar avançant cap a una vila segura, tranquil·la i acollidora”.

Prem per veure més contingut per a tu