Segueix-nos a les xarxes socials:

La conductora d’un turisme ha mort en un accident de trànsit al terme de Camallera

La víctima mortal era l'única ocupant del cotxe, que ha sortit de la via per causes que s'estan investigant

La conductora d’un turisme ha mort en un accident de trànsit al terme de Camallera

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest dimarts, 21 de setembre, al matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 7,5 de la GI-623, a l’altura del terme municipal de Saus, Camallera i Llampaies. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10.58 h. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant ha mort. Segons fonts del Servei Català de Trànsit, és una dona de 86 anys i veïna de Sant Mori.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Amb aquesta víctima, són 96 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)

Prem per veure més contingut per a tu