El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest dimarts, 21 de setembre, al matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 7,5 de la GI-623, a l’altura del terme municipal de Saus, Camallera i Llampaies. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10.58 h. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant ha mort. Segons fonts del Servei Català de Trànsit, és una dona de 86 anys i veïna de Sant Mori.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Amb aquesta víctima, són 96 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)