Segueix-nos a les xarxes socials:

Incendi a l'Escala

Desallotjats els veïns d'un bloc per un foc que comença al 1r pis i s'estén a l'àtic

L'incendi s'ha propagat per un cel obert i, malgrat els danys materials, cap persona no ha resultat afectada però el vídeo de Quim Teixidor és molt impactant

Un incendi en un bloc de pisos de l'Escala ha obligat a desallotjar, aquest dissabte, 5 de març, tots els veïns que resideixen a l'immoble. El bloc, d'una estructura de planta baixa i tres pisos, es troba al número 13 de l'avinguda Girona.

Vegeu el vídeo gravat per Quim Teixidor i fet públic en el seu Twitter.

El foc s'ha originat a última hora del matí al primer pis i tot sembla indicar que les flames s'han propagat per un cel obert fins a afectar també l'àtic. Els veïns han sigut evacuats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, i els vuit camions dels Bombers de la Generalitat que s'han desplaçat al lloc del sinistre mantenen tallat el trànsit a l'avinguda Girona. Els efectius dels Bombers seguien treballant, al migdia, en l'extinció de les flames.

Malgrat els danys materials, cap persona no ha resultat ferida. Tot i així, els serveis mèdics han atès dos agents de la Policia Local que presentaven símptomes d'haver inhalat fum.

Prem per veure més contingut per a tu