Segueix-nos a les xarxes socials:

Una trobada oportuna

Dos genets rescaten un home amb el turmell trencat, a la platja de Can Comes

L'home, que anava sense mòbil, va patir una caiguda quan feia fotos als ocells del Parc Natural dels Aiguamolls

Dos genets rescaten un home amb el turmell trencat, a la platja de Can Comes

La sortida a cavall de dos genets de l´Hípica Aiguamolls va acabar dissabte, 12 de desembre, amb un rescat de de pel·lícula. Quan estaven a la platja de Can Comes, a l´altura de la Rogera, van sentir els crits d´auxili d´un home de 49 anys, veí de Barcelona, que havia tingut la mala fortuna de ferir-se el turmell quan estava fent fotos als ocells del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

En saltar un rec es va trencar el turmell i va aconseguir arrossegar-se fins prop de la platja amb l´esperança que algú el trobés. L´home, sense mòbil i sense cap possibilitat de rebre ajuda immediata per part de família o amics ja que no esperaven la seva tornada a casa fins al vespre.

Un cop vista la gravetat de la lesió, els genets van donar avís a l´112, que va desplaçar una dotació dels Bombers de Roses i una ambulància del SEM. Al lloc, van arribar a peu, a causa del mal estat del camí d´accés a la platja. Un cop feta la primera cura per part de l´equip sanitari, un quad de la Policia Local de Castelló d´Empúries va alleugerir la feina de trasllat del ferit a l´ambulància.

Prem per veure més contingut per a tu