Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Tàndem Psicòlegs, un espai segur per millorar el teu benestar emocional

Aquest espai de Figueres ofereix teràpia individual a adults, teràpia de parella i psicooncologia

Tàndem Psicòlegs, un espai segur per millorar el teu benestar emocionalTàndem Psicòlegs

El ritme de vida accelerat i la incertesa en molts aspectes de la vida ens pot provocar moments d’angoixa i malestar, que poden afectar negativament la manera en com encarem el dia a dia. A vegades els nostres problemes diaris no els podem resoldre sols i necessitem l’ajuda d’un psicòleg, que ens ofereix un espai i un temps per a nosaltres i ens escoltarà amb atenció sense ser jutjats.

Anar al psicòleg té molts beneficis com: millorar el nostre benestar emocional i a adquirir fortalesa psicològica. També ens donarà suport per canviar les conductes que resten qualitat a la nostra vida i a combatre els pensaments negatius. Tot això i molt més és el que ofereix Helena Esparraguera des de fa nou mesos quan va obrir la seva consulta Tàndem Psicòlegs.

Tàndem Psicòlegs ofereix teràpia individual a adults, teràpia de parella i psicooncologia. En la teràpia individual, es treballa psicoeducació, reestructuració cognitiva, gestió d’emocions, gestió de l’estrès, desenvolupament personal, trastorns adaptatius causats per canvis, pèrdues, dol, problemes relacionals, crisis cicles vitals... i també es treballa l’eneagrama de la personalitat.

Quant a la teràpia de parella, es treballa l’educació dels fills, els canvis evolutius, els valors i les creences, els problemes de comunicació, la resolució de problemes, la infidelitat, els conflictes amb les famílies d’origen, la rutina i la monotonia i es fa un acompanyament en cas de separació i divorci.

Finalment, en les sessions de psicooncologia, l’atenció se centra en el malalt de càncer i en les seves famílies. En aquest cas, es fa un acompanyament i un suport emocional, personal i familiar en la malaltia, i es treballen la inoculació de l’estrès, les tècniques i teràpies i es tenen en compte la relaxació, l’exposició i la narrativa.

A banda de les tres branques també està en marxa un projecte d’acompanyament a col·lectius específics. «Tenim una sala pensada per a acollir un màxim de sis persones, en què podem treballar l’acompanyament i el suport mutu a persones immigrants, o a dones a partir dels 50 anys, o a persones adultes que en la seva infantesa van ser víctimes d’abús sexual...», explica Helena Esparraguera. La psicòloga també realitza programes formatius molt específics i, en concret, un que desenvolupa el Departament de Justícia de la Generalitat per a usuaris amb mesures penals alternatives per violència de gènere.

Tàndem Psicòlegs

  • Adreça: Carrer Santa Llogaia, 84. Baixos (al costat de la Creu Roja), Figueres
  • Telèfon: 682 520 950
  • Web: www.tandempsicolegs.cat
Prem per veure més contingut per a tu