Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Arrenca la campanya «Una poma per la vida» per a les persones amb esclerosi

Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple en col·laboració amb Bonpreu i Esclat

Arrenca la campanya «Una poma per la vida» per a les persones amb esclerosiUna poma per la vida

La Fundació Esclerosi Múltiple, en col·laboració amb Bonpreu i Esclat, van començar, dissabte passat, la 14a edició de la iniciativa solidària «Una poma per la vida». L’objectiu de la campanya era sensibilitzar la societat sobre l’esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurodegenerativa i crònica que afecta més de 9.000 persones a Catalunya i 55.000 a tot l’Estat.

Els beneficis d’aquesta edició es destinaran íntegrament a la Fundació per dur a terme programes d’atenció i suport als recent diagnosticats d’EM i per conscienciar sobre la importància d’acompanyar a aquestes persones des del moment que els comuniquen el diagnòstic.

“L’EM és una malaltia neurodegenerativa i, per tant, el seu desenvolupament comporta canvis físics i també mentals que tenen un impacte directe en totes les esferes de la vida d’una persona. Després del diagnòstic es freqüent que es preguntin com es veurà afectat el seu dia a dia. És en aquest moment quan necessiten un acompanyament que els permeti afrontar la situació i adaptar-se a la nova realitat”, explica la Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació.

La campanya d’enguany compta amb el suport de cuiners reconeguts, que han elaborat receptes amb pomes especialment per a la ocasió.

Prem per veure més contingut per a tu