Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Martínez Roca, l'aromateràpia, salut i benestar

El farmacèutic Martí Roca és el responsable d'aquesta ortopèdia i herbolari

Martínez Roca, l'aromateràpia, salut i benestarORTOPÈDIA-HERBOLARI MARTÍNEZ-ROCA

El farmacèutic Martí Roca va obrir l'ortopèdia-herbolari Martínez Roca l'any 2000, després d'haver estat oferint aquests serveis dins d'una farmàcia. Farmacèutic i especialista en farmàcia galènica, Martí Roca té una llarga experiència en medicina natural. Durant 7 anys va ser el director tècnic d'un important laboratori de plantes medicinals.

L'ortopèdia-herbolari Martínez-Roca és un punt de trobada per a totes les persones interessades a cuidar de forma natural la salut i un estil de vida saludable, a més a més de totes aquelles persones que per diferents motius, accidents, traumatismes, edat, necessitin solucions ortopèdiques o senzillament ajudes tècniques i així poder fer més confortable la vida diària.

A l'àrea de l'herbolari, trobarem productes de dietètica, nutrició, alimentació ecològica i fitoteràpia, complements alimentaris, superaliments, nutrició per a al·lèrgies i intoleràncies, cosmètics naturals tant per a adults com per a nadons, aromateràpia, entre altres. «Al nostre establiment, també fem dietes personalitzades, tant per perdre com per guanyar pes, o per altres causes que necessitin una dieta determinada. En l'àmbit d'ortopèdia, ens dediquem a productes estàndards, adaptats i a mida, a més a més, com he dit abans, a productes d'ajudes tècniques», explica.

Martí Roca, com a especialista en ortopèdia, ofereix un servei i assessorament personalitzat, atenent les necessitats i preferències dels seus clients: «Som un establiment petit, però que volem fer les coses amb paciència, sense presses i ben fetes. Moltes vegades combinem tractaments d'ortopèdia amb tractaments com la fitoteràpia, aromateràpia com per exemple en persones amb problemes de flebologia, limfologia, contractures, lumbàlgies, etcètera».

Prem per veure més contingut per a tu