Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Un nou enfocament al voltant de la fibromiàlgia

El metge de família de la Clínica Bofill, el Doctor Santiago Vancells ofereix el dia 25 una xerrada al Cercle Sport Figuerenc

Un nou enfocament al voltant de la fibromiàlgiaEMPORDA.INFO

El metge de família de la Clínica Bofill de Figueres, el doctor Santiago Vancells, oferirà el dijous 25, a les 7 de la tarda, una xerrada sobre la fibromialgia al Cercle Sport Figuerenc. Vancells vol presentar noves perspectives en l´enfocament d´aquesta malaltia que pateixen actualment, segons el Departament de Salut de la Generalitat, unes 140.000 persones. L´accés a la xerrada és obert a tothom.

La fibromiàlgia és una malaltia reumàtica que afecta el sistema muculoesquelètic. Es caracteritza essencialment per dolor muscular general, rigidesa i dolor a la palpació de determinats punts en masses musculars o zones d´inserció òssia dels tendons. La fibromiàlgia també provoca sensació de tumefacció de les extremitats i parestèsies, astènia i insomni, com a símptomes principals. Es tracta d´una malaltia crònica d´origen desconegut, que afecta sobretot dones de mitjana edat. No presenta lesions aparents que puguin ser responsables de la simptomatologia i els resultats de les anàlisis clíniques i de les proves radiològiques són normals.

Prem per veure més contingut per a tu