Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El prestigiós Doctor Pere Gascón parlarà del tractament del càncer de mama en l'oncologia moderna

Serà el proper 17 de juny al Cercle Sport en un acte organitzat pel Grup Iris

El proper 17 de juny, al Cercle Sport de Figueres, el prestigiós oncòleg, el Dr Pere Gascón i Vilaplana oferirà la xerrada 'El càncer de mama com a model de tractament de l'oncologia moderna'. L'activitat es farà a les 19.30 hores.

Pere Gascón ha estat fins el mes de Juny del 2014 Director del Servei d´Oncologia Mèdica i Coordinador Científic de l' Institut Clínic de Malalties Hemato-Oncològiques (ICMHO) de l´Hospital Clínic de Barcelona. En l'actualitat es conseller sènior del Servei d´Oncologia Mèdica.

La seva trajectòria mèdica i científica als Estats Units va tenir una durada de 24 anys quan va decidir tornar a Barcelona per prendre possessió del càrrec que ha ocupat fins fa uns mesos. El professor Pere Gascón just en acabar els seus estudis de Medicina a Barcelona es va traslladar als Estats Units on es va formar en les següents institucions: la New York University Medical Center de Nova York, el National Institutes of Health, NIH a Bethesda i la Washington University a St. Louis. En 1984 als 36 anys fou contractat per la Facultat de Medicina de l´Estat de New Jersey (Rutgers University) com a Cap del Servei d´Hematologia i Oncologia, institució en la qual se li va atorgar el grau de Professor vitalici. Des d´aquesta institució fou contractat per l´Hospital Clínic per liderar el Servei d´Oncologia Mèdica.

Prem per veure més contingut per a tu