Segueix-nos a les xarxes socials:

Promoció amb 44.000 pomes venudes

La campanya 'Una poma per la vida' de lluita contra l'esclerosi múltiple bat rècords

La malaltia afecta actualment unes 7.000 persones a Catalunya i prop de 46.000 arreu de l'Estat

La campanya 'Una poma per la vida' de lluita contra l'esclerosi múltiple bat rècordsACN

La catorzena edició de la campanya solidària 'Una poma per la vida', organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i per Condis Supermercats, ha batut rècords venent 43.995 pomes en dos dies, 2.845 més que l´any passat. Cada poma valia 1,5 euros i en total se n'han recaptat 65.992, un 8% més que el 2014. Els fons recaptats en l'esdeveniment, celebrat el 2 i el 3 d´octubre, es destinaran als serveis assistencials de Girona i als Hospitals de Dia que la FEM gestiona a Lleida, Barcelona i Tarragona. L´objectiu és continuar lluitant contra l´esclerosi múltiple, malaltia que afecta actualment 7.000 persones només a Catalunya, així com millorar la qualitat de vida dels afectats.

'Una poma per la vida' s´ha desenvolupat a 400 establiments Condis de Catalunya i Madrid i ha comptat amb la participació de prop de 400 voluntaris. Per tercer any consecutiu també es podia comprar per Internet.

Les periodistes Xantal Llavina i Ruth Jiménez i els actors Joan Pera i Àlex Casanovas han apadrinat la iniciativa. Tots ells van ser els encarregats d´inaugurar l´Experience Cube, un espai format per diferents proves a través de les quals van poder viure en primera persona alguns dels símptomes més comuns de l´esclerosi múltiple. 230 persones van fer el mateix a la carpa instal·lada a la Plaça Universitat de Barcelona.

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. No és hereditària, ni contagiosa ni mortal, però no té cura i avui dia és la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves, és a dir, en persones entre els 20 i els 40 anys. Sobretot afecta les dones. Té múltiples manifestacions i es pot presentar de manera diferent en cada persona. Prop de 46.000 persones conviuen amb la malaltia a l´Estat Espanyol, unes 7.000 a Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu