Segueix-nos a les xarxes socials:

Actes lúdics tot dissabte

L'Hospital de Figueres acull la marató dels donants de sang

Un gran nombre d'entitats locals s'han mogut per col·laborar promovent activitats

L'Hospital de Figueres acull la marató dels donants de sangEmpordà.info

Durant l'estiu, les reserves de sang del Banc de Sang i Teixits baixen de forma alarmant. Per aquest motiu, s'organitzen regularment arreu del territori maratons per captar nous donants i fidelitzar els consolidats. L´Hospital de Figueres n´acull una aquest dissabte, durant tot el dia, i, per atraure més públic, un bon munt d´entitats locals s´hi han bolcat organitzant tota mena de propostes lúdiques i festives. L´objectiu és aconseguir fins a mig miler de donacions.

Com explica Cristina Valverde, promotora del Banc de Sang i Teixits de l´Alt Empordà, "volem que sigui una marató de tots". Per fer-la més accessible, Creu Roja de Figueres oferirà un servei de transport fins a l´hospital i una ludoteca per distreure els més petits. Hi haurà diferents punts informatius repartits per la ciutat -també han visitat els casals d´estiu per explicar als nens la utilitat d´una marató com aquesta- i, a més, es faran dues cercaviles: una a càrrec de Tramuntakada i, l´altra, una rua de cotxes i motos antigues.

Amenitzant el dia

Tot plegat està pensat perquè els potencials donants s'animin a pujar fins a l´hospital. Allà podran trobar voluntaris de diferents associacions que oferiran exhibicions de gimnàstica rítmica, playbacks, sessions de ball, ballet, desfilada de vestits de paper, exhibició de puntaires, gospel i balls en línia.

Prem per veure més contingut per a tu