Segueix-nos a les xarxes socials:

VALORACIONS DEL PLE DE FIGUERES

Agnès Lladó

Portaveu d'ERC Figueres

Eternament agraïts

"Les ciutats demostren la seva grandesa amb el compromís de la seva gent"

En el ple d’aquest mes de febrer hem aprovat la instal·lació d’una placa commemorativa de reconeixement a les persones que han ajudat en la lluita contra la pandèmia provocada per la Covid-19. Com a alcaldessa, no hi ha orgull més gran que fer un reconeixement a tothom que ha lluitat i lluita dia rere dia per fer front a aquesta pandèmia: el personal sanitari, el personal de neteja, els treballadors dels sectors essencials, el personal de residències, la Guàrdia Urbana, els treballadors municipals i a totes les persones que contribueixen treballant cada dia contra la pandèmia.

La placa, se situarà a la zona enjardinada situada entre l’accés al servei d’Urgència de l’Hospital de Figueres i l’avinguda Olímpia. La proposta es va fer a la Comissió del Nomenclàtor, on hi ha una representació de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Figueres així com una representació cívica.

És de justícia que a la nostra ciutat hi hagi un espai que commemori aquesta tasca indispensable, un espai que recordi com ens ha canviat la vida la Covid-19, traient també el millor de nosaltres i valorant aspectes que fins ara no donàvem importància.

I és que les ciutats demostren la seva grandesa amb el compromís de la seva gent, i aquesta placa en serà un reflex.

Prem per veure més contingut per a tu