Segueix-nos a les xarxes socials:

Llançà

El «Financial Times» recomana la cuina d'Els Pescadors de Llançà

També posa l'accent de qualitat en el Casamar de Llafranc

El «Financial Times» recomana la cuina d'Els Pescadors de LlançàEMPORDA.INFO

La cuina empordanesa continua sent el focus d’atracció de la premsa internacional i dels crítics gastronòmics de tot el món malgrat que el tancament d’elBulli ja fa temps que es va produir. El prestigiós rotatiu Financial Times ha dedicat una proposta a dos establiments de la Costa Brava, Els Pescadors de Llançà i el Casamar de Llafranc.

Sobre Els Pescadors, el periodista Bill Knott escriu: «elBulli se n’ha anat, però la gastronomia de la regió està florint, com vaig descobrir a Els Pescadors, un magnífic restaurant de marisc en un racó pintoresc del port de Llançà. Lluís Fernández Soler i Anna Maria Punset es van fer càrrec d’aquesta antiga taverna de pescadors. Encara presideixen el menjador, però la cuina està a les mans d’un dels xefs de la nova generació, Lluís Fernández Punset. El modern i el tradicional». «És un orgull que es fixin en nosaltres i és també un reconeixement per a la bona cuina de l’Empordà», diu el xef llançanenc.

Knott també narra el seu pas pel Casamar del xef Quim Casellas, restaurant de referència distingit amb una estrella Michelin.

Prem per veure més contingut per a tu