Com en edicions anteriors, l'animació té la seva nit a Cine Ciutadella, enguany de la mà de 'LEGO, la pel·lícula', un títol original i sorprenent per a tots els públics que ha comptat també amb el recolzament de la crítica. Cinema sota les estrelles per disfrutar en família, aquest dijous 23 de juliol a les 10 del vespre.

Emmet és una figureta LEGO absolutament normal, que el confonen amb el Mestre Constructor que pot salvar l´univers. Es veu llavors immers en una recerca èpica per aturar un malvat tirà, junt amb un ancià místic, una noia molt dura i en Batman.

El mític joc de peces LEGO conquereix la gran pantalla amb aquesta sàtira plena d´humor, creativitat, bons efectes especials i fins i tot un cert toc irreverència.

L'inici de la sessió tindrà lloc a les 10, tot i que l'obertura de portes es realitzarà mitja hora abans. Es permet l'entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l'entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal Atrapalo.