Segueix-nos a les xarxes socials:

Un concurs de pintura ràpida de la posta de sol donarà el tret de sortida del Festivalet de Roses

Es fa aquest dissabte amb premis que arriben fins als 500 euros i categories infantils, juvenil i adults

Un concurs de pintura ràpida de la posta de sol donarà el tret de sortida del Festivalet de Roses

Arriba el mes de novembre i, amb ell, Roses celebra el Festivalet, l’estiuet de Sant Martí i les postes de sol, a la plaça de la Perola els dies 11 i 12 de novembre. Per fer-ne un tast, però, aquest dissabte, a les tres de la tarda, tindrà lloc el concurs de pintura ràpida de la posta de sol que inclourà categories infantil, juvenil i adults i que oferirà premis de fins a 500 euros. Per participar-hi, cal inscriure’s el mateix dia a Ca l’Anita.

En aquesta edició del Festivalet, que inclou propostes musicals i gastronòmiques, destaquen les actuacions, el dissabte 11, de Guillem Ramisa, Abril Gabriele i Mercabanda, mentre que el diumenge 12 pujaran a l’escenari de la platja de la Perola, Carlota Flaneur i Clima. Com a novetat, enguany la programació musical s’allargarà amb les ambientacions dels DJ’s Radio Cassete Nights (dissabte de vuit a onze de la nit) i DJ Lia Jensen (diumenge de dos quarts de set a les nou de la nit).

A banda d’aquestes propostes musicals, es comptarà amb la participació de diferents establiments gastronòmics. Així, des d’aquest divendres i fins al 12 de novembre, els restaurants Can Cervera, Harry’s, L’Àncora i Txot’s Roses mostraran la varietat i qualitat de la gastronomia del poble, oferint els Menús del Festivalet amb especialitats elaborades amb productes de proximitat i temporada.

A més, l’Oficina de Turisme exhibeix aquests dies l’exposició de les fotografies finalistes del concurs d’Instagram de la passada edició, mentre que del 7 i al 19 de novembre, exposarà les obres guanyadores del concurs de pintura ràpida.

Prem per veure més contingut per a tu