Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La primera fira de la Figa Dolça de Figueres, pendent del temps

Comerç Figueres preveu traslladar-la al 10 i 11 de març si no es pot celebrar aquesta setmana

La primera fira de la Figa Dolça de Figueres, pendent del tempsEmporda.info

Un total de 14 estands han previst participar en la fira Figa Dolça, que ha de tenir lloc aquest divendres i dissabte, 24 i 25 de febrer, a la Rambla de Figueres. En cas que la climatologia no permetés celebrar-la, es traslladaria als dies 10 i 11 de març. Es tracta d’una iniciativa organitzada per Comerç Figueres, en col·laboració amb l’Ajuntament, amb l’objectiu de posar en valor els vins i licors dolços de la comarca i la pastisseria de la ciutat.

Durant aquests dos dies, els visitants podran degustar vins i licors dolços de l’Empordà i productes de pastisseries de Figueres. Hi participaran un total de 5 cellers de l’Empordà, un estand de licors de Llançà, un estand convidat de la Catalunya Nord-Banyuls, juntament amb 6 pastisseries i l’escola d’Hostaleria de Figueres.

Estratègia promocional

Aquesta fira s’emmarca en l’estratègia turística i comercial de Figueres per posar en valor productes tan arrelats i vinculats a la comarca, tal com es fa amb la Mostra del Vi de l’Empordà, la Fira de la Cervesa artesana o les rutes enogastronòmiques amb la complicitat dels restauradors locals.

Durant les dues jornades, hi haurà activitats per a tota la família com tallers per als més menuts, taller de maridatge de dolços, música, espectacle de dansa o showcookings.

Prem per veure més contingut per a tu