Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàscara/Llers/Peralada

Els pessebres vivents de l'Alt Empordà enfilen la seva recta final

Aquest primer dia de l'any encara es poden visitar les representacions de Bàscara, Llers i Peralada

Els pessebres vivents de l'Alt Empordà enfilen la seva recta finalEDUARD MARTÍ

Amb l'arribada del primer dia de l'any també arriba la darrera de les representacions d'alguns dels pessebres vivents que es fan a la comarca. En aquest cas, aquest dimarts 1 de gener encara s'escenificaran els pessebres de Llers, Bàscara i Peralada.

En el cas del pessebre vivent de Llers, organitzat per l'associació juvenil Brullersenca, enguany ha tornat a viure una edició pletòrica. En aquest sentit, el públic els ha acompanyat de forma massiva i ja només a les dues primeres sessions es van superar les dues mil persones. Un dels secrets va ser la qualitat del muntatge i l'altre, la gratuïtat de l'entrada. També es va impulsar un concurs fotogràfic a les xarxes. Avui, en la darrera jornada, obre les portes a les 18.30 i a les 19.30 hores. L'accés és gratuït.

A Peralada, el pessebre es fa als jardins del Castell de Peralada en una única sessió, a les 19 hores. El preu de les entrades és de 5 euros per persona tot i que els menors de 12 anys o amb Carnet del Súper 3 tenen l'accés gratuït. Per cert, l'entrada es troba just davant l'aparcament d'accés al centre històric, conegut com Sant Sebastià.

A Bàscara també només es fa una única sessió a les 19 hores. És un dels pesssebres vivents amb més solera dels que es fan a la comarca. Enguany celebren els 46 anys d'història.

Prem per veure més contingut per a tu