Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Jeane Manson omple de llum la Basílica de Castelló

L'actuació de la cantant amb The Gospel For All va fer posar dempeus al públic en diferents ocasions

Jeane Manson i The Gospel For All van emplenar de gom a gom la basílica de Santa Maria de Castelló d´Empúries durant la seva presentació oficial a l´Empordà, aquest passat dimarts al vespre. El concert va aixecar una gran expectació fins el punt que, a darrera hora, es va haver d´ampliar l´aforament per poder donar cabuda a les persones que no havien comprat l´entrada de forma anticipada. Segons els organitzadors i els propis gestors culturals de la basílica van afirmar que aquest concert de Jeane Manson va representar una afluència històrica d´assistència.

Amb un públic entregat, Jeane Manson va iniciar el concert amb el 'Cant dels Ocells' cantada a capella. Durant l´espectacle, que va durar dos hores exactes sense pauses, Manson va interpretar alguns clàssics del gòspel i del seu repertori com, 'La Chapelle de Harlem' o 'When The Saints Go Marching In', molt celebrades pel públic. En el repertori, compost per una vintena de temes, també va interpretar magistralment l´'Ave Maria' o 'Malagueña Salerosa' que va fer posar el públic dempeus.

El concert va arribar al seu clímax al final amb la interpretació d'Oh Happy Day!' mentre Jeane Manson i els seus acompanyants de The Gospel For All van baixar de l´escenari i es van barrejar amb el públic cantant i ballant tots plegats. Un bon punt i final a un concert àgil, distret i d´una gran qualitat interpretativa.

Jean Manson, que canta en anglès, francès i espanyol, amb diversos gèneres musicals, des de pop, country o el gospel, amb 40 anys de carrera, ha venut 30 milions de discos, ha editat 25 àlbums i 500 cançons que li ha representat obtenir 8 discos d´or i 1 de platí. A l´Estat espanyol va ser núm. 1 amb diversos títols com 'Por que el amor se va' o ' Si te vas', «Hazme bailar». Des de fa pocs anys, Manson ha decidit instal·lar-se a l´Empordà, a Peralada. Així que aquest concert no deixa de ser una presentació oficial al territori on ara resideix oferint un concert de gospel, un gènere que el treballa, cuida i prepara amb una gran minuciositat i professionalitat des de fa temps. L'any 2000, Jeane va gravar un disc de gospel amb el Grup de l'Evangeli de Broadway que li va representar un recorregut durant 6 anys per moltes de les 36.000 esglésies de França omplir-ne absolutament totes.

Fotos: Dolors Gibert

Prem per veure més contingut per a tu