Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un home per l'enviament dels paquets explosius a crítics amb Trump

Barack Obama i Hillary Clinton són algunes de les persones a qui anaven adreçades les bombes

Detingut un home per l'enviament dels paquets explosius a crítics amb TrumpReuters

Les autoritats federals dels Estats Units han detingut un home a Florida per la seva presumpta vinculació amb l'enviament al llarg d'aquesta setmana d'una dotzena de paquets amb material explosiu a l'expresident Barack Obama, a l'ex-secretària d'Estat Hillary Clinton i a altres figures destacades del Partit Demòcrata i crítics de l'actual president del país, Donald Trump. El detingut es troba ara sota la custòdia de l'FBI a Miami, d'acord amb les fonts de la cadena nord-americana CNN.

L'ona d'enviaments va començar dilluns passat amb un paquet dirigit a la casa del multimilionari George Soros, l'únic paquet que va aconseguir arribar a la seva destinació. Tots els altres van ser interceptats abans que arribessin a les mans dels seus destinataris.

Els demòcrates i la CNN han retret a Trump la seva retòrica incendiària contra el partit contrari i la premsa. El president, per la seva banda, ha reconegut que aquests enviaments són un "acte de violència política" però ha assenyalat els mitjans de comunicació com els responsables.

Prem per veure més contingut per a tu