Segueix-nos a les xarxes socials:

Citen com a investigat el número dos de Montoro per delictes de prevaricació, malversació i suborn

El secretari d'Estat d'Hisenda hauria ordenat diversos pagaments en contra d'informes públics

Citen com a investigat el número dos de Montoro per delictes de prevaricació, malversació i subornEP

El secretari d'Estat d'Hisenda, José Enrique Fernández de Moya, haurà de declarar el pròxim 5 de juny junt amb tres persones més com a presumpte autor d'un delicte de prevaricació administrativa continuada, falsedat en document mercantil, malversació de fons públics continuats i suborn i tràfic d'influències durant la seva etapa com a alcalde de Jaén, segons informa la Cadena Ser.

Concretament, el jutjat d'Instrucció número 2 de Jaén va obrir diligències contra l'exalcalde per ordenar "personalment" el pagament -en contra els informes de l'interventor municipal- a Matinsreg, l'empresa encarregada del manteniment de les fonts ornamentals a la capital.

En les diligències, segons la SER, també s'inclouen "factures falses, incorporant conceptes i serveis facturats no executats realment", fins a causar un sobrecost de 3,6 milions d'euros per a l'Ajuntament en comparació amb la gestió de l'empresa que gestionava el servei anteriorment. Entre aquestes factures, hi hauria gran quantitat d'hores de feina no realitzades.

Prem per veure més contingut per a tu