Segueix-nos a les xarxes socials:

Cifuentes només dimitirà per la polèmica del màster si l'hi demana Rajoy

La presidenta madrilenya aposta per "resistir" i que Cs, si arriba el cas, "es retracti" en la moció

Cifuentes només dimitirà per la polèmica del màster si l'hi demana RajoyACN

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, no dimitirà 'motu proprio' i tan sols ho farà si així l'hi demana el president del Govern i del seu partit, Mariano Rajoy, ja que està convençuda que no va cometre cap irregularitat amb el màster de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), segons han traslladat a Europa Press fonts properes a la dirigent després de l'acte de Premis de l'AVT celebrat aquest matí en la Porta del Sol.

D'aquesta forma, Cifuentes i el seu equip volen mantenir-se forts davant les pressions perquè renunciï al càrrec que els hi han arribat en els últims dies des dels partits de l'oposició i d'alguns membres del seu propi partit.

Així, les mateixes fonts consideren que els noms que han sortit com a possibles substituts al capdavant de la Presidència regional responen a estratègia de partit "a futur", en l'hipotètic cas de la qual situació empitjori i no quedi una altra sortida que la dimissió.

I és que insisteixen que l'última paraula li correspon al president del PP, Mariano Rajoy, i no al capdavanter de Ciutadans, Albert Rivera, que es troben en negociacions amb membres de la direcció nacional del PP per reconduir aquesta situació. Per tant, aposten per "resistir" a la presidència i que Cs, si arriba el cas, "es retracti" en la moció de censura presentada pel PSOE.

Prem per veure més contingut per a tu