Segueix-nos a les xarxes socials:

Schulz condemna els "atacs atroços" i demana que tothom es quedi en "lloc segur"

El primer ministre belga, Charles Michel, demana als ciutadans que "evitin tot desplaçament"

El president del Parlament Europeu, Martin Schulz, ha condemnat aquest dimarts els atemptats a Brussel·les, que ha descrit com a "atroços". En una piulada, Schulz ha mostrat la seva solidaritat amb les víctimes i ha demanat als ciutadans que es mantinguin "en un lloc segur" i segueixin "les instruccions de les autoritats". Des de la Comissió Europea, la vicepresidenta Kristalina Georgieva ha recomanat a la gent que es quedi "a casa o dins dels edificis". El primer ministre belga, Charles Michel, ha demanat als ciutadans que "evitin tot desplaçament" i que en cas d´emergència truquin al centre de crisi, al número 1771.

Michel ha piulat que està seguint la situació "minut a minut" i que la seva "prioritat absoluta" són les víctimes.

El primer ministre britànic, David Cameron, s´ha mostrat "en xoc i preocupat" pels atemptats a Brussel·les, que segons les autoritats belgues han causat "diverses víctimes". El líder britànic ha ofert tota la seva ajuda a Bèlgica i ha convocat amb urgència una reunió del seu gabinet d´emergències.

La presidenta de Lituània ha condemnat els "terribles actes de terrorisme" a la capital belga i ha ofert la seva solidaritat. Des de Letònia, el ministre de l´Exterior, Edgars Rinkevics, ha dit que té "el sentiment terrible que no es tracta de "si" sinó de "quan" hi pot haver un atemptat. "Letònia està amb Brussel·les i Bèlgica en solidaritat contra el terrorisme", ha piulat.

Prem per veure més contingut per a tu