Segueix-nos a les xarxes socials:

Emesa per la policia belga

Ordre d'arrest internacional contra Mohamed Abrini pels atemptats de París

L'home va viatjar a la capital francesa amb Salah Abdeslam en un Clio utilitzat durant els atacs

Ordre d'arrest internacional contra Mohamed Abrini pels atemptats de ParísACN

La policia belga ha emès aquest dimarts una ordre d´arrest internacional contra Mohamed Abrini, un home de 30 anys que va viatjar fins a París amb Salah Abdeslam, i que també estaria implicat en els atemptats. Segons la policia belga, Abrini va ser filmat amb Abdeslam per una càmera de seguretat a l´àrea de servei de Ressons, a l´autopista que va cap a París, el dia 11 de novembre. "Abrini era al volant d´un Renault Clio que va ser utilitzat, dos dies més tard, per cometre els atemptats de París", assegura l´ordre de recerca. L´home es considera "perillós i probablement armat".

En un comunicat, la fiscalia federal belga ha confirmat l´ordre de recerca contra Abrini, i també les detencions per la seva presumpta implicació amb els atemptats de dos homes més: Ali O., un francès de 30 anys resident a Molenbeek, i A. Lazez, un marroquí de 39 anys resident al mateix barri de Brussel·les. Al seu cotxe es van localitzar dues pistoles i restes de sang. També formalment imputats pels atemptats hi ha Mohammed Amri i Hamza Attou, els dos homes que van anar a buscar Salah Abdeslam a París per tornar-lo cap a Brussel·les la nit del 13 de novembre.

La fiscalia ha explicat que durant els atemptats es van fer servir tres vehicles: un Polo, un Leon i un Clio, tots ells amb matrícula belga i llogats pels germans Salah i Ibrahim Abdeslam. El Clio és el cotxe que conduïa Mohamed Abrini en les imatges fetes públiques aquest dimarts, i on també viatjava Salah Abdeslam. Un altre vehicle implicat, tot i que no directament en la massacre, és un Golf, propietat de Mohammed Amri, que va portar Abdeslam fins a Brussel·les la nit dels atacs.

Prem per veure més contingut per a tu