Segueix-nos a les xarxes socials:

Perfil de la nova Mrs. PESC

Una Baronessa, al capdavant de la diplomàcia europea

Amb una àmplia experiència en negociacions legals internacionals, Catherine Ashton serà la successora de Solana

La biografia publicada per la Unió Europea afirma que Catherine Ashton,Baronessa d'Ashton d'Upholland va ser directora de Negocis a la seva comunitat del 83 al 89, càrrec des del que va establir el Fòrum dels empresaris sobre Discapacitat.

Després va presidir l'Autoritat Sanitària a Hertfordshire entre el 1998 i el 2001, i es va convertir en vicepresident del Consell Nacional de One Parent Families.

En 1999 es va convertir en Sotssecretaria Parlamentaria d'Estat al Departament d'educació i capacitació el 2001, i després Sotssecretaria Parlamentaria al Ministeri d'Afers Constitucionals i, posteriorment, del Ministeri de Justícia, amb responsabilitats en matèria de drets humans, la llibertat d'informació i d'igualtat. Es va convertir en consellera de la reina el maig de 2006.

Catherine Ashton va ser nomenada líder de la Cambra dels Lords i Lord Presidenta del Consell durant el primer gabinet de Gordon Brown el juny de 2007. Amb aquesta nova posició assumia la responsabilitat en la Cambra dels Lords per a les qüestions d'igualtat.

La Baronesa d´Ashton d´Upholland aporta una experiència europea significativa, incloent la negociació del Tractat de Lisboa a la cambra alta del Regne Unit i la negociació amb els departaments de Justícia y afers interiors en les seves posicions al Regne Unit.

La laborista britànica també té experiència en negociacions internacionals relacionades amb el comerç. Durant el seu temps al Departament d'Afers Constitucionals i Justícia, tenia la responsabilitat de les negociacions sobre el comerç internacional de serveis jurídics amb l'Índia i Sud-àfrica. El punt més important d'aquestes negociacions va ser la recerca d'un millor accés als mercats mundials als advocats perquè puguin oferir serveis negoci a negoci (B2B), serveis a empreses i a inversors internacionals.

Prem per veure més contingut per a tu