Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen dues persones per intentar robar en almenys dos pisos de Girona

Els agents van poder localitzar els sospitosos gràcies a la col·laboració dels veïns del barri

La Policia Municipal de Girona va detenir la nit de dimarts dues persones per intentar robar en almenys dos pisos del barri de Santa Eugènia. Els detinguts tenen 41 i 46 anys.

Els fets van passar cap a tres quarts de dotze de la nit, quan la central va rebre una trucada que alertava d'un possible robatori. Un patrulla s'hi va desplaçar i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van saber que un home i un dona estaven voltant pel carrer amb una actitud sospitosa. Els sospitosos duien estris a les mans i s'aturaven en alguns dels habitatges amb gestos. Gràcies a la descripció facilitada pels veïns, els agents van poder localitzar els dos sospitosos i van procedir a escorcollar-los.

Nombrosos antecedents

Durant l'escorcoll van comprovar que la dona duia, dins d'una bossa de mà, un cisell, unes alicates i un tornavís i l'home portava amagada a l'esquena una pota de cabra.

Posteriorment, els agents van comprovar que les portes de dos pisos tenien senyals d'haver estat forçades. La policia els va detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa. Tots dos tenen nombrosos antecedents per fets similars.

Prem per veure més contingut per a tu