Segueix-nos a les xarxes socials:

Cap de setmana

Nova ubicació dels concerts infantils de les Fires de Sant Narcís de Girona

Les parades d'alimentació i artesania de les fires i mercats també han canviat de lloc

Nova ubicació dels concerts infantils de les Fires de Sant Narcís de GironaREGGAE PER XICS

Les actuacions musicals infantils programades dins de les Fires de Sant Narcís d'aquests any aquest dissabte 26 d'octubre i l'1 i el 2 de novembre s'han traslladat de la Copa al parc del Migdia. Es tracta dels concerts de Reggae per Xics (26 d'octubre a les 12 h), Ramonets (1 de novembre a les 12 h) i de Xiula (2 de novembre a les 12 h).

Com a novetat, aquestes activitats familiars es complementen amb concerts vermut per gaudir de la festa fins al migdia. Concretament, aquest 26 d'octubre a les 13.30 hores hi ha un concert de Relat; el dia 1 de novembre a les 13.30 hores un concert de President Xai, i el dia 2 de novembre a les 13.30 hores un concert de la Black Music Big Band. L'espai del parc del Migdia on es fan aquestes activitats compta amb servei de venda de begudes i menjar.

Un altre canvi d'ubicació: les parades d'alimentació i artesania de les fires i mercats ubicats a la plaça de la Independència, a l'avinguda de Ramon Folch i a la plaça de Jaume Vicens Vives es traslladen a l'espai de l'esplanada de la Copa «per tal que aquesta zona sigui un punt que faciliti la transició cap a les atraccions de Fires». En total, es tracta de 134 parades.

A més, finalment se s'ha suspès el sopar popular de les Fires, previst per al dilluns 28 d'octubre, a causa del baix nombre de tiquets venuts. Totes les persones que havien adquirit el tiquet podran recuperar l'import del sopar al mateix punt de venda: l'Oficina de Turisme o els centres cívics de la ciutat. A causa de l'anul·lació del sopar, l'Orquestra Maravella modifica l'actuació prevista i ofereix un concert a les 19 h i un repertori de ball a partir de les 22 h, també a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol.

Prem per veure més contingut per a tu