Les actuacions musicals infantils programades dins de les Fires de Sant Narcís d'aquests any aquest dissabte 26 d'octubre i l'1 i el 2 de novembre s'han traslladat de la Copa al parc del Migdia. Es tracta dels concerts de Reggae per Xics (26 d'octubre a les 12 h), Ramonets (1 de novembre a les 12 h) i de Xiula (2 de novembre a les 12 h).

Com a novetat, aquestes activitats familiars es complementen amb concerts vermut per gaudir de la festa fins al migdia. Concretament, aquest 26 d'octubre a les 13.30 hores hi ha un concert de Relat; el dia 1 de novembre a les 13.30 hores un concert de President Xai, i el dia 2 de novembre a les 13.30 hores un concert de la Black Music Big Band. L'espai del parc del Migdia on es fan aquestes activitats compta amb servei de venda de begudes i menjar.

Un altre canvi d'ubicació: les parades d'alimentació i artesania de les fires i mercats ubicats a la plaça de la Independència, a l'avinguda de Ramon Folch i a la plaça de Jaume Vicens Vives es traslladen a l'espai de l'esplanada de la Copa «per tal que aquesta zona sigui un punt que faciliti la transició cap a les atraccions de Fires». En total, es tracta de 134 parades.

A més, finalment se s'ha suspès el sopar popular de les Fires, previst per al dilluns 28 d'octubre, a causa del baix nombre de tiquets venuts. Totes les persones que havien adquirit el tiquet podran recuperar l'import del sopar al mateix punt de venda: l'Oficina de Turisme o els centres cívics de la ciutat. A causa de l'anul·lació del sopar, l'Orquestra Maravella modifica l'actuació prevista i ofereix un concert a les 19 h i un repertori de ball a partir de les 22 h, també a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol.