Segueix-nos a les xarxes socials:

Els cotxes ja circulen pel nou encreuament del carrer Reggio Emilia de Girona

La via ha estat tallada durant sis mesos i mig per unes obres de millora d'aquest punt

Els cotxes ja circulen pel nou encreuament del carrer Reggio Emilia de Girona

Els cotxes ja circulen pel nou encreuament entre el carrer de Reggio Emilia i el Riu Cardener. Avui s'ha reobert el trànsit d'aquest punt després de 6 mesos i mig d'obres. Els treballs han consistit en eliminar la rotonda que hi havia i crear un espai regulat per semàfors. Aquesta actuació tenia com a objectiu millorar tant el trànsit de la zona com la seguretat de vehicles, bicicletes i vianants en aquest indret.

En el marc de les obres, que van començar el 4 de març passat, s'ha reordenat també l'àrea d'aparcament de l'àmbit d'actuació, per tal d'integrar-la millor a l'entorn i adequar-ne l'accés, i s'ha reformat el passeig central del carrer, que actua com a separació dels dos sentits de circulació. Amb la recuperació de la circulació al carrer de Reggio Emilia, tornaran a posar-se en funcionament els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que hi ha a l'encreuament d'aquesta via amb el carrer del Riu Cardener i que havien quedat deshabilitats durant les obres. A partir de dilluns, la línia 10 del bus urbà recuperarà el recorregut anterior a les obres.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha volgut agrair "la paciència i la comprensió de la ciutadania de Girona després d'uns mesos d'inconvenients en la circulació per aquest punt estratègic de l'accés a la ciutat" i ha remarcat que "la remodelació de l'encreuament del carrer de Reggio Emilia i el carrer del Riu Cardener era una de les obres prioritàries per a nosaltres, perquè permetrà millorar la seguretat i la mobilitat a la zona, dos dels aspectes que volem treballar més a fons en els propers mesos".

Prem per veure més contingut per a tu