Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC recorda que els germans Roca són un dels grans actius de Girona

Sílvia Paneque ha lamentat la polèmica sobre els Premis Fundació Princesa de Girona i les crítiques adreçades als propietaris del Celler de Can Roca

El PSC recorda que els germans Roca són un dels grans actius de GironaM. Martí

El grup municipal socialista lamenta la situació que han viscut aquests dies els germans Roca a propòsit del trasllat de l'entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona a Vilablareix, al Mas Marroch, restaurant de la seva propietat. "Els Germans Roca són reconeguts al món sencer gràcies al seu talent i han portat a tot arreu el nom de Girona i del barri de Taialà.

Han estat sempre un exemple de civisme i sempre s'han mostrat a punt per col·laborar per ser útils a Girona", ha afirmat Paneque que s'ha mostrat sorpresa que les autoritats de la ciutat no tinguin el criteri primer de preservar i potenciar, en lloc de perjudicar, els actius més forts de la ciutat per mèrit i treball.

El trasllat de la seu dels premis ha vingut donat per la negativa de l'Ajuntament de Girona a deixar l'Auditori Palau de Congressos a la Fundació Princesa de Girona. "La decisió de negar-se a la petició de la Fundació Princesa de Girona té alguns elements per a reflexionar. El primer, cap polític no té l'atribució que li permeti en nom d'una ideologia negar el dret a una entitat o fundació que pugui ser a un equipament municipal. I el segon, el polític té el deure de gestionar el patrimoni públic amb més rigor i solvència que si fos el seu i s'han perdut trenta mil euros i ningú no ha donat ni una explicació", ha dit la regidora Sílvia Paneque.

"Els Germans Roca són reconeguts al món sencer gràcies al seu talent i han portat a tot arreu el nom de Girona i del barri de Germans Sàbat. Han estat sempre un exemple de civisme i han estat a punt per col·laborar sempre que han pogut ser útils a Girona", ha afirmat Paneque. El PSC de Girona considera que no hi ha cap causa política que justifiqui utilitzar el relat polític per dir què poden i què no poden fer ciutadans i ciutadanes de Girona.

La portaveu socialista ha lamentat que el problema hagi arribat per una altra decisió puramentsimbòlica de l'Ajuntament i ha recordat "el deure de correspondre al compromís dels Germans Roca amb la ciutat amb una defensa sense matisos del seu compromís amb Girona, del seu talent conegut al món i de la seva llibertat que tenim el deure de respectar" ha conclòs Sílvia Paneque. El PSC de Girona considera que té el deure per la ciutat de defensar i reivindicar els Germans Roca a Girona.

Prem per veure més contingut per a tu