Segueix-nos a les xarxes socials:

Shopp Out: Una compra amb un afegitó solidari

Un 5% de l´import del que es compri a la Fira va directament als projectes socials que impulsa la Fundació Ramon Noguera

Primera jornada massiva del Shopp Out, la iniciativa de shopping social que organitza la fundació Ramon Noguera. Centenars de persones van aprofitar el primer dia per remenar i buscar entre els 4.000 metres quadrats d´expositors de 40 marques de moda. L´esdeveniment s´ha convertit en un clar referent de les fires amb descomptes importants que es fan a Girona amb el gran afegitó que el 5% de les vendes que es facin durant els quatre dies es destinaran a impulsar projectes socials de la Fundació. Hi ha expositors que plantegen descomptes de fins al setanta per cent. Segons l´organització, es tracta del shopping social més important de l´Estat pel volum que ocupa.

El primer dia va comptar amb la presència de diferents autoritats municipals, entre les quals Mireia Vidal, dissenyadora i padrina de l´onzena edició del Shopp Out, i Pepita Perich, directora i gerent del Grup Fundació Ramon Noguera.

Seguint la dinàmica d´edicions passades, i amb l´objectiu d´atrapar els visitants perquè hi puguin passar tot el dia, hi ha instal·lats diversos food trucks amb diverses propostes gastronòmiques. A més, hi ha actuacions musicals. Avui, per exemple, pujaran a l´escenari The Maria´s (19.30 hores) i demà, Rita Valero (12.00 hores) i Buena Onda (19.30 hores). Per al darrer dia s´ha programat la presència de Clàudia Céspedes i Albert Huguet (12.00 hores) i Hnos. Fernández, dins del Festival Rumbesca (18.30 hores). Tot plegat inclou també activitats en clau infantil, novament amb diferents tallers segons l´hora i el dia. Avui la Minúscula Teatre prepararà un taller de capses i capsetes (18.00 hores). Ja demà, hi haurà un taller de titelles del drac bufador (12.00 hores) i una lectura de contes de dracs de tota mena (18.00 hores). Finalment, per diumenge s´ha previst un taller de caretes i antifaços de primavera (12.00 hores) i una lectura de contes de tots colors (17.00 hores).

El Shopp Out està obert a la seu de la fundació Ramon Noguera al polígon Mas Xirgu, on tindrà lloc fins al diumenge 6 de maig. L´horari d´avui i demà és de les deu del matí fins a les nou de la nit. Diumenge l´horari serà de les deu del matí a les vuit del vespre.

Prem per veure més contingut per a tu