Segueix-nos a les xarxes socials:

Agredeixen un noi a Santa Eugènia i li arrenquen la cadena del coll

Els Mossos van poder detenir els dos agressors, que van marxar corrents en veure's sorpresos per la policia

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han detingut dos nois que estaven agredint i robant a un altre jove a Girona. Els arrestats són dos nois de 18 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Girona. Se'ls acusa de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar cap a les onze de la nit de dimarts al carrer de Santa Eugènia, on dos nois van abordar un jove amb l'excusa de preguntar-li on era un carrer. Llavors, els dos arrestats van arrancar una cadena de plata del coll del jove i li van donar un cop de puny a l'estómac, moment en què es va iniciar una petita baralla que una patrulla de paisà dels Mossos va observar.

Els dos joves, en veure's sorpresos, van tirar la cadena al terra i van marxar corrents. Els Mossos van seguir els nois mentre la víctima recuperava la cadena i, amb l'ajuda d'altres patrulles, van detenir, en un primer moment, un dels joves a la plaça de Catalunya de Salt. Pocs minuts després, un agent va localitzar el segon jove amagat a sota d'una furgoneta al carrer de Cervantes i també va ser detingut.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 18 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat.

Prem per veure més contingut per a tu