Segueix-nos a les xarxes socials:

Enxampen un veí de Girona amb 659 quilos d'haixix a Almeria

La Guàrdia Civil el va detenir després que, en veure un control, l'home intentés fugir corrent del cotxe

La Guàrdia Civil va detenir ahir per un presumpte delicte contra la salut pública a M.M., de 36 anys i veí de Girona, que va ser sorprès amb 659 quilos d'haixix ocults al maleter d'un vehicle a Níjar, a la província d'Almeria. La droga interceptada podria arribar a tenir un valor aproximat d'un milió d'euros si s'hagués arribat a posar a la venda .

La Comandància d'Almeria va informar en una nota que els fets van tenir lloc cap a les sis de la tarda de dijous durant un dispositiu preventiu a l'autovia A-7 al seu pas pel terme municipal de Níjar.

Els agents van observar com un turisme ocupat per una persona frenava de forma brusca i s'aturava al voral a uns cent metres dels agents, després de la qual cosa el seu ocupant va iniciar una fugida a peu, probablement en tèmer que se l'enxamparia amb la droga al damunt.

Dos quilòmetres de fugida

La Guàrdia Civil va començar una persecució i va atrapar el conductor després de dos quilòmetres de carrera, i el va identificar i va acompanyar al lloc on havia abandonat el vehicle.

Una vegada allà, els agents van fer un escorcoll minuciós del vehicle, davant la possible presència de substàncies tòxiques o estupefaents, ja que s'apreciava una forta olor d'haixix.

Els guàrdies civils van trobar als seients del darrere i al maleter 20 paquets de tela que contenien tauletes d'haixix, amb un pes total de 659 quilos i van detenir el conductor del vehicle com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, en confiscar-li dins del seu vehicle 659 quilos d'haixix.

Les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil, juntament amb el detingut, es van posar a a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia d'Almeria.

Prem per veure més contingut per a tu