Segueix-nos a les xarxes socials:

Un jove ferit quan preparava una cursa de muntanya a les Gavarres

El noi presentava un anguniós esparrec d'un pam a la zona del quàdriceps de la cama.

Un jove ferit quan preparava una cursa de muntanya a les GavarresD. Bonaventura

Un jove que preparava la Cursa de Muntanya de Girona ha hagut de ser rescatat a a les Gavarres després de patir una aparatosa ferida oberta al muscle d'una cama, arran d'una caiguda.

Agents dels Bombers, Mossos d'esquadra i una ambulància del SEM han estat necessaris per traslladar el jove, que presentava un anguniós esparrec d'un pam a la zona del quàdriceps de la cama.

El jove formava equip amb dos corredors més i l'accident s'ha produït a la part alta del conegut com a corriol de l'Onofre, que els esportistes afrontaven de baixada.

Un dels companys ha explicat que l'afectat s'ha enganxat el peu sota una arrel amb tanta mala sort que ha anat a parar contra una branca punxeguda que li ha obert aparatosament el muscle.

Nombroses aficionats a l'esport recorren aquests dies la zona a peu o en bicicleta. El jove accidentat estava conscient i no semblava que la ferida pugui tenir més conseqüències que la cancel·lació per a ell de la cursa de diumenge dia 20. De fet, durant tot el matí d'avui, s'ha pogut veure diversos grups que resseguien la cursa de diumenge.

Prem per veure més contingut per a tu