Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escola d'Adults de Girona organitza 40 activitats per celebrar els seus 40 anys

Dimecres hi haurà el tret de sortida amb una taula rodona, al matí, i una actuació teatral, a la tarda

L'escola d'Adults de Girona organitza 40 activitats per celebrar els seus 40 anys

L'Escola d'Adults de Girona ha programat una quarentena d'actes per celebrar els quaranta anys des de la seva creació. Hi haurà propostes de tot tipus: lúdiques, xerrades, culturals, esportives i teatre, entre altres i es faran en diferents espais de la ciutat.

La comissió del centre que ha organitzat les activitats espera que serveixi per donar visibilitat a l'escola. «No es fa difusió de la nostra escola. O molt poca», es queixa la directora del centre, Anna Barbany. «Encara hi ha gent que no sap que existim», apunta el coordinador, Miquel Blanch. Es tracta d'un centre situat a la travessia de la Creu que té actualment 1.133 alumnes, disset professors, una administrativa i un conserge i segons remarca, es dedica a fer una «educació pública, popular i permanent».

A més, es farà un llibret on es recollirà el bagatge de les persones que han col·laborat amb l'escola des de diferents àmbits. La publicació contindrà articles, fotos, opinions, imatges i dibuixos. També es difondrà un seguit de material gràfic «per fer visible» no sols el centre i la seva activitat, sinó també fer «visible l´educació de persones adultes que tan maltractada ha estat per les diferents institucions».

La primera activitat serà aquest dimecres. Al matí (10:00 hores) hi haurà una taula rodona a la biblioteca Carles Rahola i a la tarda (17:00 hores) hi haurà una actuació teatral a la sala d'actes del l'Institut Vicens Vives. Tot plegat, culminarà al juny amb un acte festiu a l'aire lliure.

Prem per veure més contingut per a tu