Segueix-nos a les xarxes socials:

Ocupació hotelera

L'ocupació hotelera a les Comarques Gironines arriba fins al 90% a l'agost

El setembre es complirà la previsió sempre que el temps acompanyi

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, segons les dades obtingudes dels seus agremiats, destaca que les xifres d'ocupació hotelera del mes d'agost i de la previsió del mes de setembre, han estat i són les següents:

Dades d'ocupació hotelera del mes d'agost

L'ocupació hotelera del litoral gironí i així de la Costa Brava (litoral de l'Alt Empordà, Costa Brava Centre i Costa Brava Sud) durant el mes d'agost ha estat del 90% de mitjana, tot i que alguns dies i caps de setmana alguns establiments han penjat el cartell de complet.

L'ocupació a la ciutat de Girona i a les seves rodalies ha estat del 80%. Pel que fa a les zones d'interior de les comarques de La Selva i de la Garrotxa l'ocupació ha estat del 60% i del 80%, respectivament.

A les zones de muntanya l'ocupació ha arribat al 60% al Ripollès i al 70% a la Cerdanya.

Dades de previsions d'ocupació del mes de setembre

Pel que fa a la previsió d'ocupació del mes de setembre, al litoral gironí és del 60% a la comarca de l'Alt Empordà i a la Costa Brava Centre i, del 65% a la Costa Brava Sud.

Respecte a les zones d'interior, es preveu que l'ocupació sigui del 40% a la comarca de La Selva i de la Garrotxa. I a les zones de muntanya del 30% al Ripollès i del 40% a la Cerdanya.

Perfil del turista i mitjana d'estades del mes de setembre

El perfil del turista arribat durant el mes de setembre, majoritàriament seran parelles i famílies de nacionalitat catalana i de la resta de l'Estat Espanyol, seguit de franceses.

La mitjana d'estades per persona i nit durant el mes de setembre serà de 3 dies, tot i que a la ciutat de Girona serà d'un dia perquè majoritàriament arribaran turistes passants.

Observacions

Les previsions del mes de setembre són similars a l'any passat i generalment es mantindran sempre i quan faci bon temps.

Prem per veure més contingut per a tu