Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP denuncia «punts negres» als carrils bici pintant-hi accidents

La formació comença una campanya per una mobilitat en bici segura actuant al final d'un tram del carrer Oviedo que un estudi veu perillós

La CUP denuncia «punts negres» als carrils bici pintant-hi accidents

La comissió ambiental de la CUP-Crida per Girona ha impulsat una campanya per reclamar a l'Ajuntament millores urgents en els principals punts negres per a la circulació de bicicletes que hi ha a la ciutat. Es tracta d'una iniciativa basada en l'informe «Critical Bike» de l'entitat Mou-te en Bici, que assenyala més de cent punts crítics on caldria fer actuacions per garantir una circulació segura i eficient en bicicleta.

La campanya, que es podrà seguir a les xarxes socials mitjançant l'etiqueta #BiciEnPerill, consistirà en la realització d'una sèrie d'accions simbòliques en diferents punts que apareixen a l'informe, amb l'objectiu d'assenyalar-los i fer visible la perillositat que comporten. La primera va realitzar-se ahir a Sant Narcís, en un carril bici que s'acaba sobtadament en el tram final del carrer Oviedo. Van pintar una persona caient d'una bicicleta.

#bicienperill tuits

D'aquesta manera, la CUP-Crida per Girona reafirma la seva aposta per un model de mobilitat urbana realment sostenible, segur i eficient que prioritzi els trajectes a peu, l'ús de la bicicleta i el transport públic. Completar la xarxa ciclable de Girona, assegurar la connexió segura amb tots els municipis de l'àrea urbana o estendre el servei de Girocleta arreu de la ciutat, són algunes de les mesures que defensa la formació.

Prem per veure més contingut per a tu