Segueix-nos a les xarxes socials:

La professora de teatre Pilar Prats serà la pregonera de les Festes de Primavera

La professora de teatre Pilar Prats serà la pregonera de les Festes de Primavera de Girona, que tindran la Rambla de la Llibertat i la plaça dels Jurats com a principals escenaris. Les activitats comencen dissabte i s'allargaran fins al dia 23, diada de Sant Jordi. Per celebrar la festivitat s'han programat una desena d'activitats que començaran dissabte a les dotze del migdia amb una cercavila amb els gegants de la Fal·lera Gironina que recorrerà els jardins de la Infància, la plaça de Catalunya i la rambla de la Llibertat i que acabarà amb la penjada del Tarlà i el pregó inaugural.

Entre la desena d'activitats cal destacar els cavallets ecològics de The Fabula Mobile, que estaran instal·lats a la Rambla tot el dissabte i que es caracteritzen per funcionar amb energia de propulsió humana. Al mateix indret a la tarda també es podrà participar en un taller de circ, a càrrec de Tot Circ, i en una lectura de contes de Sant Jordi, explicats per la companyia Alma i la Mar de Contes.

Diumenge hi haurà la ja tradicional cercavila amb la Mula Baba i les Mulasses de Vilanova i la Geltrú, que aniran acompanyades de la Girona Marxing Band. També tindrà lloc un concert-vermut a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música Moderna de Girona, a la plaça dels Jurats. Les festes es tancaran amb una exhibició de ball funky del projecte Fama Girona.

Prem per veure més contingut per a tu