Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern de Sarrià de Ter tindrà tres tinences d'alcaldia

Per primer cop s'han creat regidories de barri per tal de potenciar les polítiques de proximitat

El nou govern de Sarrià de Ter, una altra vegada en mans d'ERC, comptarà amb tres tinences d'alcaldia que correspondran a tres grans àrees: Territori i serveis públics, Serveis a les persones i Govern Obert. A més, per primera vegada s'ha creat la figura dels regidors de barri. El nou cartipàs s'aprovarà en el ple que es farà a principis de juliol.

Es tractarà d'un govern ampli, ja que ERC compta amb 9 dels 11 regidors que hi ha a l'Ajuntament. L'alcalde, Roger Torrent, s'encarregarà també de les àrees d'Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat i Promoció i Desenvolupament Local.

El primer tinent d'alcalde serà Narcís Fajula, que se situarà al capdavant de l'àrea de Territori i Serveis Públics. A més, d'ell també dependrà la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

La segona tinent d'alcalde serà Lourdes Gelada, que coordinarà totes les regidories relacionades amb Serveis a les Persones. A més, també es responsabilitzarà de les regidories d'Ensenyament i Igualtat. Dins d'aquesta àrea també hi haurà els regidors Imma Oliveras (Serveis Socials, Gent Gran i Salut), Cultura (Jordi Estefanell) i Joventut, Festes i Lleure (Txell Pla). Finalment, també en dependrà la regidoria d'Esports, que estarà en mans de Josep M. Santiago.

I Santiago serà, precisament, el tercer tinent d'alcalde, encarregat de tot allò relacionat amb el Govern Obert. Dins d'aquesta tinença d'alcaldia hi haurà les regidories de Participació i Transparència i Tecnologies de la Informació i Coneixement, que estaran en mans del propi Santiago, mentre que Encarna Jiménez s'encarregarà d'Hisenda i Desi Arasa serà la responsable d'Administració, Personal i Comunicació.

D'altra banda, per primer cop s'han creat també les regidories de barri, que serviran perquè cada zona del poble pugui comptar amb un regidor de referència i potenciar la política de proximitat.

Prem per veure més contingut per a tu