Segueix-nos a les xarxes socials:

La PAH diu que si els fan fora del bloc n'ocuparan més

De moment no hi ha hagut cap denúncia per part de l'entitat bancària propietària de l'edifici i la plataforma es troba a l'expectativa

La PAH diu que si els fan fora del bloc n'ocuparan mésmarc martí

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) es mostra molt "il·lusionada" després del primer cap de setmana en el bloc de pisos ocupat a Salt, i assegura que, si els fan fora, continuaran "alliberant" nous edificis. Fins ara, però, han contactat amb el jutge de guàrdia i de moment no hi ha cap denúncia per part de Mare Nostrum, l'entitat bancària propietària del bloc. "Estem a l'expectativa dels passos que puguin fer", va assenyalar la seva portaveu, Marta Afuera. En aquests moments, han obert una via de diàleg a través de Caixa Penedès (una de les integrants de Mare Nostrum) i ja tenen dia i hora per a una reunió.

De moment, "estem molt contents i il·lusionats", va indicar Afuera. En els 15 pisos ocupats hi viuran més de 15 famílies -ja que algunes són monoparentals i poden compartir pis- i el cap de setmana del 6 i el 7 d'abril se celebrarà al bloc una trobada de les PAH d'arreu de Catalunya. Segons va recordar Afuera, a Terrassa la PAH va aconseguir negociar un lloguer social després d'haver estat ocupant un bloc de pisos durant un any.

Prem per veure més contingut per a tu