Segueix-nos a les xarxes socials:

Dedicada a la integració laboral del jovent

La fundació Novia Salcedo, premi Fundació Príncep de Girona

El premi, dotat amb 10.000 euros, es lliurarà al juny en el marc del Fòrum Impulsa

La fundació Novia Salcedo ha rebut el Premi Fundació Príncep de Girona Entitat 2013 en reconeixement a la seva trajectòria i als "extraordinaris resultats en l'acompanyament i la integració laboral de joves, amb programes concrets i ben definits que cobreixen un abast molt ampli d'actuacions". "La seva taxa d'èxit en el crític context actual és un referent d'excel·lència en el sector", afirma l'organització. Amb seu a Bilbao i amb més de 30 anys d'experiència, aquesta entitat sense ànim de lucre acompanya els joves en el procés d'integració professional i social.

L'activitat de la fundació se centra en la integració laboral dels joves, la sensibilització de la societat i el desenvolupament de recerca i coneixement en Innovació Social aplicada. Fruit del seu treball ha aconseguit 5.000 portes obertes a joves becaris, 1.000 organitzacions sumades al projecte, 2.000 primers contractes aconseguits i un fons de beques a través d'empreses de 3,6 milions d'euros. El seu pressupost anual l'any 2011 va ser de 5,4 milions d'euros.

El premi, dotat amb 10.000 euros i una reproducció d'una obra de l'escultor Juan Muñoz, es lliurarà en el marc del Fòrum Impulsa que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny.

La proclamació del premi ha tingut lloc a la seu de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat, guanyadora del premi l'any passat.

Prem per veure més contingut per a tu