Segueix-nos a les xarxes socials:

Firatast obre avui i permetrà tastar mozzarella de búfala i ous de cargol

Una cinquantena de restaurants, botigues i entitats ofereixen uns 300 tastets fins diumenge

Firatast obre avui i permetrà tastar mozzarella de búfala i ous de cargolmarc martí

Firatast obre avui les portes a la dissetena edició amb una cinquantena d'expositors (restaurants, botigues i entitats) i més de tres-cents tastets a triar. Josep Maria Matamala, director de l'empresa Incatis, que organitza la fira, va assenyalar ahir que entre les novetats hi ha formatge blau de búfala, mozarella de búfala o ous de cargol ("un caviar" batejat com a perles).

La fira és una de les més esperades i actives pels gironins, segons Matamala, ja que no es tracta de "mirar" sinó de "participar". Hi ha multitud de dades a destacar: quatre col·lectius de cuina tradicional (Sils, Salt, Tossa i Vilablareix); productes de la terra (en un estand d'Unió de Pagesos), subhastes benèfiques de l'Oncolliga; tres tiquets de regals als socis del Club Súper 3; dolços amb forma de mosca o de Catedral de la marca Giroska; pastissos d'Abraham Balaguer; un espai de peix de Palamós amb un taller per a mainada i gent gran; i a l'estand del Girona, Darryl Middleton oferirà un tast d'un pastís que ell mateix haurà elaborat.

Firatast estarà obert fins diumenge a les dotze de la nit. L'entrada val cinc euros i inclou tres tiquets de degustació. Els tiquets individuals valen 0,80 euros cadascun. Es poden reservar taules al telèfon 650 250 321 (mínim sis persones). S'esperen uns 15.000 visitants.

Prem per veure més contingut per a tu