La setmana entrant es compleixen dos mesos de l'entrada en funcionament de "Girocleta", el servei públic de lloguer de bicicletes de la ciutat de Girona. «Diaridegirona.cat» vol conèixer l'opinió dels gironins, en siguin o no usuaris, sobre aquest servei: és útil? té mancances? quines? és compatible amb altres sistemes de transport? genera problemes? quins? s'ha de mantenir? s'ha de potenciar? I és per això que hem obert un Fòrum públic perquè tothom pugui dir la seva.

A través d'aquesta pàgina podeu aportar les vostres respostes a aquestes preguntes i els comentaris que vulgueu sobre el funcionament del servei, les seves condicions i els seus usuaris.

També ens podeu fer arribar imatges que avalin els vostres arguments o que simplement retratin la integració d'aquest nou servei en el paisatge urbà de la ciutat. I ho podeu fer mitjançant la Galeria de fotos que hem posat a la vostra disposició.

A més, els interessats podran preguntar directament sobre el servei, dilluns que ve, tant a la regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Girona, Isabel Salamaña, com a un representant de l'entitat Mou-te en bici, Miquel Llop, en sengles entrevistes-xat que mantindran amb els lectors de diaridegirona.cat a les 11.30 del matí i a les 5 de la tarda, respectivament. De fet, ja es poden fer arribar les qüestions dels lectors a través del nostre sistema que recull les vostres preguntes.

Els comentaris i fotografies que aportin els lectors també es tindran en compte per a un reportatge que el Dominical del Diari de Girona està preparant per fer balanç sobre aquests dos primers mesos de "Girocleta".