Empordà

Premier League - Jornada 20

02 de Enero de 2024 20:30 .h

1 Part
West Ham United
Brighton and Hove Albion
0'
10'
20'
30'
40'
45'
50'
Targeta groga a  Ben Johnson
2 Part
0'
10'
20'
30'
40'
45'
50'
Saïd Benrahma targeta groga a Divin Mubama
Danny Welbeck targeta groga a Evan Ferguson
Facundo Buonanotte targeta groga a Adam Lallana
Adam Webster targeta groga a Jakub Moder

West Ham United - Brighton and Hove Albion en directe

Min. '

Final del partit, West Ham United 0, Brighton and Hove Albion 0.

Min. 90'+6''

Final segona part, West Ham United 0, Brighton and Hove Albion 0.

Min. 90'+5''

Rematada parada a l'esquadra esquerra. Jack Hinshelwood (Brighton and Hove Albion) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de Pervis Estupiñán amb un centre a l'àrea.

Min. 90'+5''

Rematada rebutjada de Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea. Assistència de Jack Hinshelwood.

Min. 90'+2''

Falta de Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion).

Min. 90'+2''

Angelo Ogbonna (West Ham United) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 89''

Rematada parada per baix a l'esquerra. Adam Lallana (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea. Assistència de Pascal Groß.

Min. 86''

Rematada fallada per Jakub Moder (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea que marxa molt per sobre el travesser.

Min. 85''

Rematada rebutjada de Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de James Milner amb un centre a l'àrea.

Min. 85''

Es reprèn el partit.

Min. 84''

El joc està aturat a causa d'una lesió de Ben Johnson (West Ham United).

Min. 82''

Rematada fallada per Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Pascal Groß amb un centre a l'àrea.

Min. 81''

Rematada rebutjada de Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de Adam Lallana.

Min. 80''

Jan Paul van Hecke (Brighton and Hove Albion) ha rebut una falta en la banda esquerra.

Min. 80''

Falta de Divin Mubama (West Ham United).

Min. 79''

Rematada parada sota pals. Adam Lallana (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de Jakub Moder.

Min. 78''

Rematada fallada per Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea molt a prop del pal esquerre, però es ha marxat lleugerament desviat. Assistència de James Milner amb un centre a l'àrea.

Min. 74''

Canvi al Brighton and Hove Albion, entra al camp Adam Lallana substituint Facundo Buonanotte.

Min. 74''

Canvi al Brighton and Hove Albion, entra al camp Jakub Moder substituint Adam Webster a causa d'una lesió.

Min. 74''

Es reprèn el partit.

Min. 73''

Canvi al West Ham United, entra al camp Divin Mubama substituint Saïd Benrahma.

Min. 72''

El joc està aturat a causa d'una lesió de Adam Webster (Brighton and Hove Albion).

Min. 72''

Falta de Adam Webster (Brighton and Hove Albion).

Min. 72''

Jarrod Bowen (West Ham United) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 69''

Rematada fallada per Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea molt a prop del pal dret, ha marxat lleugerament desviat. Assistència de Facundo Buonanotte.

Min. 68''

Rematada rebutjada de Billy Gilmour (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea.

Min. 68''

Rematada rebutjada de João Pedro (Brighton and Hove Albion) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea. Assistència de James Milner.

Min. 67''

Canvi al Brighton and Hove Albion, entra al camp Evan Ferguson substituint Danny Welbeck.

Min. 66''

Rematada fallada per Jack Hinshelwood (Brighton and Hove Albion) després d’un llançament amb el cap a boca de canó des del costat dret la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de João Pedro.

Min. 64''

Rematada fallada per Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del costat dret de l'interior de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Facundo Buonanotte amb una passada de cap.

Min. 62''

Córner, West Ham United. Córner comès per Jan Paul van Hecke.

Min. 61''

Rematada fallada per Tomás Soucek (West Ham United) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria.

Min. 59''

Rematada parada sota pals. João Pedro (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de Facundo Buonanotte.

Min. 59''

Rematada parada al costat del costat dret de la porteria. Pablo Fornals (West Ham United) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea.

Min. 55''

Rematada fallada per James Milner (Brighton and Hove Albion) després de llançament amb l'esquerra des de la banda esquerra de l'interior de l'àrea que se’n va molt amunt i desviat per la dreta. Assistència de João Pedro amb una passada de cap.

Min. 55''

Rematada parada sota pals. Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de Facundo Buonanotte.

Min. 50''

Falta de Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion).

Min. 50''

Tomás Soucek (West Ham United) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. '

Comença segona part West Ham United 0, Brighton and Hove Albion 0.

Min. 45'+2''

Final primera part, West Ham United 0, Brighton and Hove Albion 0.

Min. 45''

Falta de Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion).

Min. 45''

Pablo Fornals (West Ham United) ha rebut una falta en camp contrari.

Min. 42''

Rematada parada sota pals. Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de James Milner després d'una passada en profunditat.

Min. 39''

Falta de Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion).

Min. 39''

Emerson (West Ham United) ha rebut una falta en la banda esquerra.

Min. 36''

Rematada fallada per Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea que marxa molt per sobre el travesser. Assistència de Billy Gilmour.

Min. 35''

Rematada fallada per Saïd Benrahma (West Ham United) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea molt a prop del pal dret, ha marxat lleugerament desviat. Assistència de Jarrod Bowen.

Min. 33''

Jan Paul van Hecke (Brighton and Hove Albion) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 33''

Falta de Jarrod Bowen (West Ham United).

Min. 32''

Rematada fallada per Adam Webster (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta molt escorat des de la dreta surt fregant l'esquadra dreta després de treure una falta.

Min. 32''

Rematada parada sota pals. Jack Hinshelwood (Brighton and Hove Albion) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea.

Min. 31''

Ben Johnson (West Ham United) ha estat amonestat amb targeta groga per joc perillós.

Min. 31''

Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion) ha rebut una falta en camp contrari.

Min. 31''

Falta de Ben Johnson (West Ham United).

Min. 29''

Rematada fallada per Konstantinos Mavropanos (West Ham United) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea que se’n va molt amunt i desviat per la dreta. Assistència de Jarrod Bowen amb un centre a l'àrea després d'un servei de cantonada.

Min. 28''

Córner, West Ham United. Córner comès per Jason Steele.

Min. 28''

Rematada parada per baix a l'esquerra. James Ward-Prowse (West Ham United) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea.

Min. 26''

Fora de joc, West Ham United. Tomás Soucek ha intentat una passada en profunditat però Jarrod Bowen estava en posició de fora de joc.

Min. 25''

Fora de joc, West Ham United. James Ward-Prowse ha intentat una passada en profunditat però Tomás Soucek estava en posició de fora de joc.

Min. 24''

Rematada fallada per Emerson (West Ham United) després del llançament amb la dreta des de la banda esquerra de l'interior de l'àrea molt a prop del pal esquerre, però es ha marxat lleugerament desviat. Assistència de Saïd Benrahma.

Min. 23''

Rematada parada sota pals. Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea. Assistència de Pervis Estupiñán.

Min. 20''

Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 20''

Falta de Edson Álvarez (West Ham United).

Min. 20''

Fora de joc, West Ham United. Edson Álvarez ha intentat una passada en profunditat però Ben Johnson estava en posició de fora de joc.

Min. 14''

Falta de Pervis Estupiñán (Brighton and Hove Albion).

Min. 14''

Pablo Fornals (West Ham United) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 8''

Fora de joc, Brighton and Hove Albion. Jan Paul van Hecke ha intentat una passada en profunditat però James Milner estava en posició de fora de joc.

Min. '

Comença primera part.

Min. '

Alineacions confirmades per part de tots dos equips. Els protagonistes salten al camp per iniciar els exercicis d'escalfament

Geca Sport