Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Alt Empordà estrenarà un circuit infantil de curses de muntanya

El Consell Esportiu de l'Alt Empordà coordinarà les quatre proves per a escolars a Palau-saverdera, Sant Llorenç de la Muga, la Selva de Mar i Vilajuïga

L'Alt Empordà estrenarà un circuit infantil de curses de muntanyaCEAE

El Consell Esportiu de l’Alt Empordà estrenarà, properament, la primera edició del Circuit Comarcal de trail infantil, que constarà de quatre curses de muntanya d’entre 300 m i 5 km per a corredors en edat escolar. L’activitat, emmarcada en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, està inclosa en quatre curses per a adults que estan consolidades i que se celebren entre el març i el juny: Balcó de l’Empordà, a Palau-saverdera (16 de març a la tarda), Fox Trail de Sant Llorenç de la Muga (28 d'abril al matí), Trofeu Brascó de la Selva de Mar (12 de maig al matí) i Entre Castells de Vilajuïga (8 de juny a la tarda).

Entre 5 i 15 euros

Els recorreguts estan dissenyats segons l'edat i la categoria i passarà per boscos, corriols i camins amb un cert desnivell. Hi podran participar alumnes des de I3 (nascuts 2021) fins a 2n d'ESO (nascuts 2010).

Per participar-hi, s'ha de realitzar una inscripció prèvia a la plataforma d’inscripcions del Consell Esportiu de l’Alt Empordà. El preu de la inscripció és de 15 euros i permet participar de les 4 proves. També hi ha l'opció d'inscriure's a una sola cursa, que té un preu de 5 euros online i de 6 euros presencials.

El CEAE s’encarregarà de coordinar i gestionar el Circuit Comarcal i el 8 de juny es realitzarà el lliurament de premis generals coincidint amb la prova final de Vilajuïga. Trobareu més informació d'aquest esdeveniment clicant aquí.

Prem per veure més contingut per a tu