Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

El Barça, un clar vencedor de Catalunya als campionats de bàsquet disputats a Vilafant

Cap de setmana atapeït als pavellons de l’Empordà. S’han celebrat els Campionats de Catalunya Mini Masculí i Mini Femení i Infantil Masculí

Campionat de Catalunya Mini Masculí - Vilafant 11 i 12 de juny del 2022Marçal Mallart

28

El FC Barcelona es proclamava campió de la categoria Mini Masculí el passat diumenge al Pavelló Joel González de Vilafant després de derrotar al Joventut de Badalona per 107-120.

Els Campionats de Catalunya es disputen cada final de temporada reunint els millors equips de cada demarcació territorial. El passat cap de setmana van coincidir a l’Alt Empordà la celebració de tres campionats. A Vilafant es disputaven els partits de la categoria Mini Masculí, a Llançà els d’Infantil Masculí i a Figueres i Peralada els de categoria Mini Femení.

Participació local

En categoria Mini Masculí es reunien equips de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Els participants varen ser el FC Barcelona, el SESE, el Joventut de Badalona, el Bàsquet Girona, el Carmelites CBT, l’Adepaf U12, el Sagrat Cor i el SEDIS. L’equip de Figueres format pels jugadors: Guillem Rabert, Pol Pujol, Xavi Falla, Oriol Garcia, Àlex Pons, Martí Pujades, Martí Pallissera, Jan Carbó Reixach, Jan Carbó Buixeda i Ernest Palomera van quedar en 4a posició al vèncer al Sagrat Cor per 72-78 al primer partit i perdre l’últim contra el SESE per 130 a 84.

Mentrestant a Llançà es disputaven els campionats de la categoria Infantil Masculí de nivell A, on hi participaven: el SEDIS Fustes Grau, el CB Adepaf-Grifeu, el CB Cantaires de Tortosa i el CB Vic.

En categoria Infantil Masculí és el conjunt format per l’Adepaf - Grifeu va aconseguir el subcampionat després de perdre 55-78 a la final contra el Club Bàsquet Vic. Els jugadors que han aconseguit aquesta fita pels seus clubs són: Jaume Roqué, Pere Bonareu, Jan Nogué, Adrià Tarrés, Iu Farrerfabrega, Xavi Campistol, Jose Luis González, Nolann Cordon, Joel Alsina, Marc Ayats i Iu Simon, el grup ha estat entrenat per Joan Nogué i Jordi Marull i acompanyats pel delegat David Bonareu.

Adepaf - Grifeu Llançà es proclamen Sots Campions de Catalunya d'Infantil Masculí Nivell A

Prem per veure més contingut per a tu