Empordà

Empordà

El somni de l’ascens del Girona és ben viu

Borja García obre el camí de la classificació als quaranta segons i Juan Carlos manté viu l’equip amb dues aturades decisives

Els jugadors del Girona, en plena celebració eufòrica EFE

Després de més de 120 minuts lluitant com gladiadors, als jugadors del Girona encara els van quedar forces per travessar el camp i córrer, posseïts, fins al sector de l’afició blanc-i-vermella. Hi havia motius de sobra per fer-ho després que l’equip fos capaç de capgirar l’eliminatòria i guanyar-se el dret a tornar a jugar la final del play-off d’ascens per pujar a Primera. El Tenerife espera els de Michel en el que serà l’últim escull d’un equip que va treure fins a l’última gota d’orgull, nervi i passió per eliminar l’Eibar i aconseguir una classificació històrica.

Míchel no volia parlar de miracle al final del partit. Segurament no va ser-ho, però el capítol que van escriure ahir els gols de Borja García i Stuani, i les aturades de Juan Carlos, ja forma part d’un dels més destacats de la història del club. La celebració amb els seguidors desplaçats a Ipurua i, sobretot, les llàgrimes d’algun jugador confirmaven que ahir el Girona la va fer molt grossa. És només un pas més en el camí cap a Primera sí, però era d’una dificultat extrema i l’equip ho va aconseguir. La victòria i la, tan desitjada, comunió amb l’afició reforça les aspiracions d’un Girona que lluitarà fins a la darrera gota de suor per assolir l’objectiu. Dissabte a les nou del vespre a Montilivi, hi haurà el primer round d’una final que es decidirà a Tenerife la setmana que ve.

Compartir l'article

stats