Segueix-nos a les xarxes socials:

La ronda italiana

Giro 2022: Abandona Romain Bardet, un dels favorits

El corredor francès, amb un virus intestinal, ha hagut de dir adeu a la carrera quan ocupava la quarta plaça de la general

Giro 2022: Abandona Romain Bardet, un dels favorits

Romain Bardet, un dels grans favorits del Giro 2022, ha abandonat aquest divendres en el transcurs de la 13a etapa. Fins ara, el ciclista francès i líder del DSM, ocupava la quarta plaça de la general, a tan sols 14 segons de diferència amb la ‘maglia rosa’, el corredor andalús Juanpe López.

Un virus intestinal ha sigut la causa que ha obligat el corredor francès a posar peu a terra i enterrar les seves il·lusions de lluitar per la victòria en la carrera. Es trobava a tan sols 2 segons de Richard Carapaz, el principal favorit. Bardet i Mikel Landa van ser els únics que van poder respondre a l’atac del corredor equatorià diumenge passat ascendint el Blackhaus.

La 13a etapa del Giro finalitzarà aquest divendres cap a les 17.15 hores amb un perfil pla en el seu traçat final després d’un inici de mitja muntanya. Després de l’abandonament de Bardet, Landa passa a ocupar la sisena plaça de la classificació general.

Prem per veure més contingut per a tu