Segueix-nos a les xarxes socials:

L'empordanesa Júlia Llanet, campiona estatal universitària de futbol

L’exjugadora del Cabanes ara milita en el Cerdanyola de Preferent, estudia per a mestra amb vocació «educar infants en centres sanitaris»

L'empordanesa Júlia Llanet, campiona estatal universitària de futbol

L’empordanesa Júlia Llanet s’acaba de proclamar campiona estatal de futbol universitari defensant la samarreta de la Universitat de Barcelona (UB). Durant anys va jugar amb la Unió Esportiva Cabanes i ara ho fa amb el Cerdanyola de Preferent. Estudia educació primària. Vol ser mestra «per a educar infants que estan ingressats en centres hospitalaris. Quan era petita vaig veure Polseres vermelles i em vaig dir que aquest era el meu camí»

«Em van escollir per a la selecció de la UB entre moltes candidates, sóc de la nova fornada d’aquest any i aconseguir aquest èxit ha estat una passada», diu Júlia, una esportista de tot just 19 anys. Exerceix de pivot en el mig del camp «una mica entre en Busquets i en Puyol», diu rient, encara que els seus referents són algunes jugadores el Barça. «Allò de l’altre dia al Camp Nou era inimaginable fa poc temps!».

«Per arribar a guanyar el campionat vam haver de disputar dues fases del campionat de Catalunya a Puigcerdà. Vam jugar contra la UAB i Rovira i Virgili a la primera i vam guanyar. A la segona fase vam jugar semifinals contra la Ramon Llull i la final contra Lleida. En proclamar-nos campiones ens vam classificar a Espanya. Ens va tocar al grup contra Madrid i Almeria. Les semifinals contra Navarra i la final contra València», relata. Com a campiones d’Espanya hauran de jugar els campionats europeus que es disputaran l’any vinent a Hongria.

Prem per veure més contingut per a tu